Happy work, happy life

Zakelijk
Bedrijf
Werknemer

Als bedrijf of organisatie wil je eigenlijk maar één ding: medewerkers die betrokken zijn bij de organisatie en dat ze het gevoel van werkgeluk ervaren.

Uit onderzoek is gebleken dat betrokken medewerkers 43% meer productie leveren dan niet betrokken medewerkers. Ze voelen zich zo dusdanig verbonden met het bedrijf, dat dit zichtbaar is in hun werkwijze en de prestaties die hieruit voortkomen. Werknemers die weinig betrokkenheid of werkgeluk ervaren en geen grip op hun persoonlijke ontwikkeling op het werk ervaren, kunnen een hoge mate van stress ervaren. Dit resulteert vaak in een burn out of klachten die leiden tot/naar een burn out. Kortom als manager wil u er alles aan doen om te zorgen dat werknemers zich niet alleen betrokken voelen, maar ook dat ze het gevoel van werkgeluk ervaren. Met als gevolg dat u als manager fantastische resultaten kunt realiseren met uw team.

Het programma ‘Happy work, happy life’ is een twee daagse cursus speciaal ontworpen om medewerkers te begeleiden om goed voor de dag te komen door een stabiele leef-/werkomgeving te creëren. Met als doel dat niet alleen werknemers zich beter voelen, maar dat ook u als manager fantastische resultaten kunt realiseren met een betrokken team.

*individuele sessies zijn ook mogelijk

Waar
Op locatie

Wanneer
Op aanvraag

Kosten
€ 2500 exclusief BTW

Hoe vaak
Twee werkdagen, 6 uur per dag.

Gratis
Tools waar uw medewerkers voor altijd op terug kunnen vallen

Wil u als manager preventief burn-out onder uw medewerkers tegengaan

Een gezonde balans creëren voor uw medewerkers tussen in-/en ontspanning?

Werken aan teamspirit?

Opsporen van belemmerende gedragspatronen in uw team

Bewustzijn creëren van betekenis en gevolgen van ieders eigen gedrag?

Werken aan persoonlijke ontwikkeling en belemmeringen binnen uw team?