Je moet je voorstellen ...

Wie ben ik?

Mijn naam is Oulayah el Yalte. 

Als oudste ben ik geboren in het mooie jaar van 1971. Ik ben getrouwd en een moeder van vier kinderen. Nog niet lang geleden verliep alles in mijn leven bijna vlekkeloos. Zowel privé als zakelijk was ik tevreden; ik had een baan met veel verantwoordelijkheid. Als expert op het gebied van ondermijning fungeerde ik als vraagbaak, expert en trainer en privé mocht ik ook niet klagen. Lieve familie, mooi gezin en leuke vrienden. Tussen de praktijken door volgde ik een opleiding, zette ik mijn eigen bedrijf op en natuurlijk waren er ook nog die naschoolse activiteiten. “Nee” zeggen kwam in mijn vocabulaire niet voor en iets niet kunnen evenmin. 

In 2021 sloeg het noodlot toe. Schrik, ambulance, ziekenhuis en een diagnose die er totaal niet bij mij in ging: een hartaanval. Niet zomaar een hartaanval maar een SCAD. SCAD staat voor Spontaneous Coronary Artery Dissection oftewel verschillende lagen van de vaatwand waren losgeraakt van elkaar. Hierdoor werd een bloedvat afgesloten met als gevolg: een hartaanval. Voor het eerst werd ik geconfronteerd met het feit dat mijn vertrouwd en sterke lichaam eigenlijk niet zo sterk was, sterker nog, het vertrouwen in mijn lichaam was weg. Zowel privé als zakelijk was mijn leven ineens veranderd; ik was veranderd. De maanden erop voelde ik van alles; van opgelucht, bedroefd tot angst.  Blij dat ik er nog was, bedroefd om wat er was gebeurd en dan toch die vervelende angst want wat als het mij opnieuw zou overkomen. Maar wat ik voor het eerst écht deed was ‘het leven ervaren’. 

Een jaar later is mijn leven drastisch veranderd. Ik heb geleerd dat er een relatie is tussen fysieke klachten en ziekten. Dat wanneer je niet lekker in je vel zit, je vaker dan normaal moe bent en je jezelf van de ene dag naar de andere dag moet trekken, dat het dan waard is om naar je lichaam te luisteren. Ik gooide het roer volledig om; mijn baan met het leuke salaris had ik opgezegd en van de opleiding die ik met zoveel passie volgde maakte ik mijn werk; het begin van Olea’s House of Coaching & Training. 

Terugkeren in de maatschappij kan spannend zijn. Dat weet ik uit ervaring. Daarom heb ik er mijn werk van gemaakt om datgene te doen waar mijn passie ligt: mensen inspireren en laten groeien zodat zij zichzelf weer in eigen kracht kunnen zetten om zodoende het beste uit zichzelf te halen. Dit kun je terugzien in het dagelijks functioneren. Of het nou een bedrijf betreft waar behoefte is aan gezonde teams, balans, vitaliteit en-/of veerkracht of dat er op persoonlijk niveau behoefte is aan meer richting en betekenis op een manier die bij de persoon past. 

Samen werken wij naar de gewenste doelen of dat nou op persoonlijk of zakelijk gebied is. Dus blijf niet bij de pakken zitten en neem vandaag nog contact op met mij. De vorm die jij geeft aan jouw wereld en waar het uit moet bestaan, dat is aan jou om aan te werken. In grenzen geloof ik niet, alles is mogelijk je moet het alleen wel willen en obstakels creëer je zelf. Ontwikkelingen vragen om veranderingen. Soms in denken, soms in doen en soms in allebei.

Oulayah El Yalte

Mijn doel is om jou weer in jouw kracht te zetten en jou te laten groeien zodat jij de focus kunt leggen op het creëren van doorbraken in jouw leven.  

Ik ben er voor jou!

Sluit dit aan bij
jouw wensen?