Zakelijk Ondernemingen Team-efficiëntie

Hoe gaan we te werk?

Jullie gaan het samen doen

Als werkgever herkent u dit vast wel. Medewerkers lopen vast in hun werk, komen op een punt dat zij zich de zingeving van hun werkzaamheden afvragen, wat vervolgens weer effect heeft op de uitvoering van hun werkzaamheden. Er wordt gezocht naar iets, maar dat iets is soms nog onduidelijk. Soms is het wel bekend, maar dan is het nog onduidelijk hoe daar te komen. Negatieve gedachten belemmeren het positieve toekomstbeeld wat zorgt voor een toename van het ziekteverzuim, onderlinge ontevredenheid, de productiviteit en de werksfeer. Natuurlijk is dit helemaal nergens voor nodig.

Wat gaan we doen?

  • Samen werken aan de ontwikkelingen van de medewerkers met als doel het vergroten van het werkplezier. Dit gaan wij doen door te investeren in de waarden en het aanspreken van de drijfveren; 
  • Achterhalen wat de medewerker drijft en waar hij of zij sterker van wordt; 
  • Inzichtelijk maken en werken aan de vormgeving van de krachten en talenten; 
  • Behalen van doelstellingen 
  • Voorkomen dat medewerkers vastlopen; 
  • Samen met de medewerker zoeken naar de voldoening en-/of energie uit de werkzaamheden.

Hoe doen we dit?

Voor het coachen van managers en medewerkers werk ik samen met experts uit het veld. Samen maken wij met behulp van coaching de obstakels en het doel inzichtelijk. Wij gaan in op de vraagstukken maar ook op de personele bezetting. Regelmatig hoor ik o.a. over verbeterpunten op het vlak van de bevlogenheid van medewerkers. Dat bepaalde medewerkers zich niet meer op hun plek voelen en dat zij negatieve werkstress ervaren. Dat de werksfeer ter discussie staat. Maar ook dat talenten van medewerkers onvoldoende benut worden. Met dit soort hulpvragen gaan wij aan de slag en zoeken wij naar de verdieping in de hulpvraag. Dit gaan wij doen door te investeren in de waarden en het aanspreken van de drijfveren. Met behulp van het achterhalen en benutten van talenten worden obstakels overwonnen. Het doel is dat medewerkers weer energie krijgen en managers weer kunnen ervaren wat de kracht is van zelfsturende teams die met plezier werken. Het resultaat: minder stress, minder verzuim, tevredenheid in de eigen organisatie, meer rust en proactievere medewerkers.

Sluit dit aan bij
jouw wensen?